HandsFree sady Parrot

Parrot Mki9100 - Bluetooth hands-free systém s OLED displejom

 

Bezkáblové diaľkové ovládanie je možné umiestniť na volant, alebo na prístrojovú dosku a vodič môže ovládať všetky funkcie MKi9100.

Okrem klasických funkcií, ako sú: uskutočnenie, prijatie, ukončenie a odmietnutie hovoru, sa Parrot MKi9100 pýši ďalšími funkciami - automatiocká synchronizácia tel. zoznamu, hlasové rozpoznávanie nezávisle od užívateľa, pri ktorom nie je potrebné žiadne nastavovanie, hlasová syntéza mien v tel. zozname, manažment kontaktov (až 2000 na jeden telefón) a zoznam hovorov. Parrot MKi9100 ponúka tiež hlasové menu pre všetky funkcie.

Počúvanie digitálnej hudby vo vozidle

 

Parrot MKi9100 je určený taktiež na prehrávanie hudby. Pomocou špecifických káblov je kompatibilný so všetkými hudobnými zariadeniami ako sú: iPod, iPhone, USB, Bluetooth stereo (A2DP) mobilné telefóny, MP3 prehrávače a iné analógové prehrávače. Hudba sa prehráva cez všetky reproduktory vozidla, dávajúc cestujúcim vo vozidle neobyčajnú kvalitu zvuku, dych vyrážajúci SuperBass a Sound Spatializer efekty.

Dvojitý mikrofón pre kryštálovo čistú konverzáciu

Pre zaručenie optimálnej audio kvality počas hovoru kombinuje Parrot MKi9100 technológiu dvojitého mikrofónu s novým softvérom spracovanía signálu (DSP-3), ktorý eliminuje hluk z okolia a z pozadia, ako aj hluk vo vozidle. Pre maximálnu kvalitu zvuku je konverzácia reprodukovaná cez reproduktory vozidla. Parrot MKi9100 je Bluetooth hands-free systém, ktorý je kompatibilný so všetkými značkami vozidiel a mobilných telefónov.

Vytvorené pre iPod, spolupracuje s iPhone

Pre uskutočnenie hands-free hovoru z iPhon-u aktivujte Bluetooth, pre spojenie so súpravou a synchronizáciu telefónneho zoznamu. Ak chcete počúvať hudbu z iPhon-u alebo iPod-u jednoducho pripojte kábel. Playlist sprístupnite veľmi jednoducho bezkáblovým diaľkovým ovládačom. Počas počúvania hudby môžete samozrejme stále uskutočňovať hands-free hovory Bluetooth mobilným telefónom. Počas hovoru sa hudba stíši (mute) a po ukončení sa vráti späť na pôvodne nastavenú hlasitosť.

Parrot MKi9000 - Bluetooth hands-free hudobný systém

Bezdrôtová technológia Bluetooth umožňuje odosielanie hlasu a dát cez krátke rádiové spojenie. Spája široké rozpätie elektornickej výbavy bez ďalších prídavných káblov, ďalej rozširuje komunikačné možnosti pre mobilné telefóny a množstvo iných zariadení.

Cena  240€,- aj s montážou + prepojovaci adaptér cca 20,- euro ak je potrebný.

UA-22225986-24