Pandora zabezpečenie AUTA

Pandora PRIMO

Moderný prémiový autoalarm s dizajnovými ovládačmi a minimalistickým dizajnom riadiacej jednotky pre dokonale diskrétnu montáž. Okrem štandardného neprekonateľného zabezpečenia Pandora systém PRIMO disponuje 3D akceleračným čipom zaznamenávajúcim náklon, otras a pohyb vozidla pomocou prepracovaných algoritmov.
Pripojenie k dátovým zberniciam CAN – BUS umožňuje montáž aj na najmodernejšie vozidlá prémiového segmentu.

Autoalarm Pandora PRIMO predstavuje špičkový zabezpečovací systém, ktorý je možné použiť na ochranu najmodernejších vozidiel. Každá zo súčastí systému pozostáva z vysokokvalitných komponentov, ktoré spolu vytvárajú neprekonateľný systém zabezpečenia. Pandora PRIMO rozpoznáva majiteľa vozidla na základe priblíženia unikátneho autorizačného prívesku minimalistických rozmerov a všetky jeho funkcie je možné ovládať pohodlne pomocou mobilnej aplikácie.

Súčasťou systému je tiež bezdrôtová siréna so záložným zdrojom vďaka ktorej bude poplach signalizovaný aj v prípade odpojenia akumulátora.


 

Cena komplet 439 € s DPH

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Pandora LIGHT PRO

Pandora LIGHT PRO je najvyššou radou produktov určených pre offline zabezpečenie. Doposiaľ žiadny systém bez mesačných poplatkov, neumožňoval ovládanie pomocou moderného 2 cestného ovládača a mobilnej aplikácie zároveň. Vďaka novému systému Pandora Light Pro a technológii Bluetooth 5.0 je to teraz možné.

Cena komplet bez diaľkového štartu je 599 € s DPH

Cena komplet s diaľkovým štartom je 699 s DPH

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Pandora SMART PRO  


 

 

Bezpečnostný systém Pandora prináša motoristom konečné riešenie zabezpečenia ich najcennejších hračiek doplnené množstvom pokročilých funkcií. Početné bezpečnostné prvky monitorujúce funkcie vozidla zamedzujú jeho odcudzeniu v najrôznejších situáciách, dokonca aj v prípade krádeže originálneho kľúča, odtiahnutia, či snahe o zneužitie diaľkového štartu.

Spoznajte čaro dokonalej teploty interiéru v akomkoľvek počasí, predĺžte životnosť motora pomocou diaľkového štartu a užívajte si pocit bezpečia vďaka neprekonateľnej ochrane systému Pandora.

Len s Pandorou môžete ovládať, monitorovať, chladiť či vykurovať svoje vozidlo jediným dotykom vášho prsta vďaka mobilnej aplikácii bezpečne prepojenej so všetkými systémami. Zabudnite na nevkusné a nemotorné diaľkové ovládače, spojte príjemné s užitočným a preneste svoje vozidlo do novej éry zabezpečenia a užívateľského komfortu.

 

Cena komplet s diaľkovým štartom a prácou je 890 € s DPH

Cena komplet bez diaľkového štartu a prácou je 790 € s DPH. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Pandora ELITE


 

Najmodernejšie technológie známe doteraz len zo špičkových smartfónov, neprekonateľné zabezpečenie s viacnásobnou ochranou a dokonale jednoduché užívateľské rozhranie, toto a ešte omnoho viac vám prináša Pandora ELITE. Tento jedinečný systém, ktorý si bezpochyby zaslúži označenie „autoalarmový kráľ“ sa môže pochváliť komunikáciou 4G LTE s dvojitou GSM anténou s nekompromisnou spoľahlivosťou za každých okolností. Samozrejmosťou je tiež rozhranie Bluetooth 5.0 pre stabilnejšiu komunikáciu s vašim smartfónom a bezdrôtovým príslušenstvom, a to až na 4-násobne väčšiu vzdialenosť. Maximálny dosah dvojcestného ovládača s OLED displejom zabezpečuje inovatívne rozhranie LoRa.

Najnovšia generácia systému Pandora Elite chráni vaše vozidlo okrem štandardného blokovacieho modulu tiež bezdrôtovým blokovacím modulom, ktorý zamedzí akémukoľvek pokusu o naštartovanie, či odcudzenie vozidla, a vďaka svojej unikátnej konštrukcii je prakticky nemožné ho vystopovať či inak znefunkčniť. Samozrejmosťou je tiež možnosť pripojenia až k 3 dátovým zberniciam CAN BUS, funkcia diaľkového štartu alebo ovládanie nezávislého kúrenia.

Pre dosiahnutie najvyššej úrovne zabezpečenia je systém Pandora ELITE vybavený bezdrôtovou sirénou so záložným zdrojom.

Cena komplet s diaľkovým štartom a prácou 1349 € s DPH

Cena komplet bez diaľkového štartu a prácou je 1229 € s DPH.

 

 

* celková cena autoalarmu zavisí od značky auta, preto treba kontaktovať montážne stredisko B&B auto-elektro, s.r.o.

UA-22225986-24